Brand 1964 is een project van Stichting Historisch Brandweermaterieel en Brandweermuseum Wassenaar.

Medewerker worden

Medewerker worden?

Sleutel mee aan de historische voertuigen!

De medewerkers van de Stichting Historisch Brandweermaterieel (S.H.B.) restaureren en onderhouden zo’n 15 historische brandweervoertuigen uit de periode 1880-1965. De restauratie- en onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd in onze, goed uitgeruste, werkplaats in de brandweerkazerne aan de Dedemsvaartweg in Den Haag. Op de dinsdagen, vrijdagen en zaterdagen wordt er gesleuteld, gepoetst en koffie gedronken. Mede door ons ambitieuze project Brand 1964 breiden wij ons medewerkersbestand uit.

In het seizoen, dat meestal in april begint en in oktober eindigt, gaan we met ons materieel op pad.  Zo’n 20 keer per jaar zijn we met een of meerdere wagens aanwezig op open dagen van brandweerkorpsen, oldtimer- en stoomevenementen.

Oudere, maar vooral ook jongere enthousiastelingen nodigen wij van harte uit om een keer kennis te komen maken. (N.b. een groot deel van onze club bestaat uit jongeren van onder de 30 jaar!) Voor het restauratie- en onderhoudsteam zijn wij op zoek naar nieuwe leden die affiniteit, of nog mooier, ervaring hebben met autotechniek. Voor het presentatieteam werven we enthousiaste leden die het leuk vinden om ons fraaie materieel en de daarbij behorende verhalen te tonen op evenementen. Maar eigenlijk is het belangrijkste wat wij vragen: enthousiasme om je minimaal 20 keer per jaar in teamverband in te zetten voor onze mooie club. .

Wat wij bieden is een leuke hobby bij een club die al bijna 40 jaar met heel veel succes actief is. Medewerkers betalen bij ons geen contributie.

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan contact met ons via ons e-mail adres. Info@brand1964.nl of telefonisch via 06-55303895. We maken dan snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.